Logo

mageiritsa-kokkini top

Η πιο περίεργη ελληνική μαγειρίτσα που έχετε δοκιμάσει, με στιβαρή γεύση που ταιριάζει απίστευτα με το δροσερό γιαούρτι

ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

mageiritsa-kokkini top

Η πιο περίεργη ελληνική μαγειρίτσα που έχετε δοκιμάσει, με στιβαρή γεύση που ταιριάζει απίστευτα με το δροσερό γιαούρτι

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
15 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 10 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβετε τα συκωτάκια και το πνευμόνι σε πολύ μικρά κομμάτια. Τα αλατίζετε και τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό για 15 λεπτά.


2. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά. Ρίχνετε τα συκωτάκια και τα σοτάρετε για 4-5 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε τον ζωμό, σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 10 λεπτά.


3. Προσθέτετε την πολτοποιημένη ντομάτα, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε και συνεχίζετε το ψήσιμο της μαγειρίτσας σε μέτρια θερμοκρασία για 20 λεπτά.


4. Σερβίρετε την μαγειρίτσα ζεστή και στο κέντρο κάθε πιάτου βάζετε με κουταλιά γιαούρτι.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Δοκιμάστε μαζί με τα κρεμμυδάκια να βάλετε και λίγο ψιλοκομμένο λάπαθο όπως κάνουν στην Λάρισα



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template