Logo

krouasan me scrabled eggs top 26 09 2017

Χορταστικό πρωινό ή αν θέλετε ένα τελείως ξεχωριστό πιάτο για brunch . Η επιτυχία βρίσκετε στα αφράτα αυγουλάκια και το τραγανό μπέικον μια αντίθεση που σκοτώνει !!

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ SCRABLED EGGS ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

krouasan me scrabled eggs top 26 09 2017

Χορταστικό πρωινό ή αν θέλετε ένα τελείως ξεχωριστό πιάτο για brunch . Η επιτυχία βρίσκετε στα αφράτα αυγουλάκια και το τραγανό μπέικον μια αντίθεση που σκοτώνει !!

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 10€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ακουμπάτε τα κρουασάν σε μια σχάρα και τα τοποθετείτε στον φούρνο να ζεσταθούν για 10 λεπτά στους 150 βαθμούς.


2. Ζεσταίνεται σε ένα τηγάνι ελάχιστο βούτυρο και τηγανίζεται το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό . Το βάζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και το αφήνετε στην άκρη.


3. Χτυπάτε καλά με τον αυγογδάρτη τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά, προσθέτετε λίγο αλάτι και ελάχιστο μοσχοκάρυδο.


4. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο βούτυρο σε ένα μέτριο σε μέγεθος τηγάνι και ρίχνετε σιγά σιγά τα αυγά δουλεύοντας συνέχεια με μια σπάτουλα. Καθώς διπλώνετε τα scrabled eggs αρχίζετε να προσθέτετε και την κρέμα γάλακτος για να γίνουν αφράτα.


5. Ανοίγετε με ένα μαχαίρι ψωμιού τα κρουασάν στα δυο και απλώνετε μέσα τα scrabled eggs , το τσένταρ και το μπέικον. Πασπαλίζετε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.

 

ΧΡΗΣΙΜΟ


Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήστε αντί για μπέικον, ζαμπόν και αντί για τσένταρ ένα τυρί που λιώνει εύκολα



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template