Logo

proskopikes-ntomates topimage

Τα αυγουλάκια σιγοβράζουν μέσα στην κατακόκκινη αγκαλιά της ντομάτας και σχηματίζουν την πιο απλή και νόστιμη γέμιση του κόσμου. Ιδανικό και εντυπωσιακό πιάτο για ένα τεμπέλικο πρωινό Κυριακής

ΦΩΛΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΜΑΤΙΑ

proskopikes-ntomates topimage

Τα αυγουλάκια σιγοβράζουν μέσα στην κατακόκκινη αγκαλιά της ντομάτας και σχηματίζουν την πιο απλή και νόστιμη γέμιση του κόσμου. Ιδανικό και εντυπωσιακό πιάτο για ένα τεμπέλικο πρωινό Κυριακής

Χρόνος προετοιμασίας: 9 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 4€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 3 άτομα ()

Για τη συνταγή

Θρεπτικά συστατικά

(διαίτης, Χωρίς Γλουτένη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ανοίγουμε τις ντομάτες, έτσι όπως το κάνετε όταν πρόκειται να φτιάξετε γεμιστά και τις παπασπαλίζετε με φέτα.
2. Στρώνετε τις ντομάτες σε ένα ταψάκι, την μία κοντά στην άλλη και σπάτε μέσα σε κάθε μία ένα αυγό.
3. Ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο, τις αλατοπιπερώνετε και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 7-10 λεπτά.
4. Σερβίρετε με ψημένα ψωμάκια του τόστ και πράσινη σαλάτα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template