Logo

auga-kavourmas top

Ο καβουρμάς είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κρέας με υπέροχη γεύση που ακροβατεί μεταξύ του αλλαντικού και ενός ολόφρεσκου καλομαγειρεμένου κομματιού κρέατος. Ταιριάζει πολύ με τα αυγά αλλά και με τις πατάτες

ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

auga-kavourmas top

Ο καβουρμάς είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κρέας με υπέροχη γεύση που ακροβατεί μεταξύ του αλλαντικού και ενός ολόφρεσκου καλομαγειρεμένου κομματιού κρέατος. Ταιριάζει πολύ με τα αυγά αλλά και με τις πατάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Κόστος: 12€, Αρκετά οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

Θρεπτικά συστατικά

(Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Λακτόζη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε τον πελτέ μαζί με το νερό και το ελαιόλαδο. Δουλεύετε με ένα πιρούνι ώστε να αναμιχθούν όλα τα υλικά. Σπάτε με το χέρι σας ή με ένα μαχαίρι τον καβουρμάς abakian. Τον ρίχνετε στην σάλτσα και τον σιγομαγειρεύτε για 10 λεπτά.


2. Προσθέτετε τα αυγά, αλατίζετε και συνεχίζετε το ψήσιμο για 3-4 λεπτά ανάλογα με το πόσο ψημένα τα θέλετε. Σερβίρετε αμέσως με μπόλικο μπούκοβο.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν θέλετε πασπαλίστε με μπόλικη καπνιστή πάπρικα



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template