Για 4 άτομα ()
1. Πλένετε και κόβετε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια.
2. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα κρεμμύδια, το σέλινο, τα μπαχαρικά και το κρασί και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το κρέας ανακατεύετε και σκεπάζετε με μεμβράνη. Βάζετε το ψυγείο και μαρινάρετε στο μείγμα το κρέας για τουλάχιστον 8 ώρες.
3. Στραγγίζετε ελαφρά το κρέας και τα κρεμμύδια από τη μαρινάδα. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας και τα κρεμμύδια, και τα σοτάρετε για 5 -7 λεπτά. Προσθέτετε το μέλι, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι και σιγομαγειρεύετε για 1 ώρα και 20 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο ζεστό νερό. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό με τη σάλτσα του.
Μπορείτε να προσθέσετε και μερικά κάστανα τα τελευταία 20 λεπτά.