Logo

apora top2

Υπάρχουν κάποια ξεχωριστά μικροσκοπικά λουλουδάκια που ε ναι τρώγονται! Τα μωβ της αποράντζας, τα κίτρινα του καπουτσίνου, τα πορτοκαλοκίτρινα από το ταραξάκο. Και όχι μόνο τρώγονται αλλά δίνουν και εντελώς ξεχωριστό χρώμα στις σαλάτες ή στα γλυκά μας

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΘΗ ΑΠΟΡΑΝΤΖΑΣ

apora top2

Υπάρχουν κάποια ξεχωριστά μικροσκοπικά λουλουδάκια που ε ναι τρώγονται! Τα μωβ της αποράντζας, τα κίτρινα του καπουτσίνου, τα πορτοκαλοκίτρινα από το ταραξάκο. Και όχι μόνο τρώγονται αλλά δίνουν και εντελώς ξεχωριστό χρώμα στις σαλάτες ή στα γλυκά μας

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 7€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το ντρέσινγκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε όλα τα λαχανικά μαζί. Σε ένα βάζο που κλείνει καλά ρίχνετε τα υλικά για το ντρέσινγκ και τα χτυπάτε πολύ καλά προθέτοντας δυο σταγόνες ζεστό νερό.


2. Περιχύνετε με αυτό το ντρέσινγκ την σαλάτα και φυτεύετε ανάμεσα στα λαχανικά το μπλε τυρί και το αβοκάντο. Πασπαλίζετε με τα ανθάκια της αποράντζας και σερβίρετε αμέσως.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αφού μαζέψετε τα ανθάκια της αποράντζας μπορείτε να τα κρατήσετε σε σακουλάκι στο ψυγείο για 3-4 ημέρες χωρίς να τα πλύνετε.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template