Logo

krepes top 22 02 2016

ΚΡΕΠΕΣ EURODIET ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

krepes top 22 02 2016

Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 0€,

ΥΛΙΚΑ

Για 2 άτομα ()

Για τη γέμιση

Για τη σάλτσα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΚΡΕΠΑΣ


1. Αδειάζετε το φακελάκι με το περιεχόμενο σε ένα μπολ


2. Προσθέτετε 100ml γάλα 0% και ανακατεύετε καλά


3. Αφήνετε το μείγμα για 4 λεπτά


4. Ρίχνετε το μείγμα σε τηγάνι και ψήνετε


5. Η ζύμη της κρέπας είναι έτοιμη


ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.


6. Σε ένα μπολ, βάζουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, για τη γεύση, και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Τα βάζουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε τοποθετήσει αντικολλητική κόλλα ψησίματος . Ψήστε μέχρι να ροδίσει, περίπου 20 έως 30 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει. Προσθέστε το μαϊντανό και το βασιλικό.


ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ


7. Λιώνετε το βούτυρο, προσθέστε το αλεύρι και στη συνέχεια το ζωμό λαχανικών. Προσθέστε την κόκκινη πιπεριά και το σκόρδο. Σιγοβράστε για 30 λεπτά. Χύστε το καυτό μείγμα στο μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνει ομαλό και να γίνει η σάλτσα κόκκινης πιπεριάς.

 

8. Ζεστάνετε τις κρέπες στο φούρνο. Βάλτε με ένα κουτάλι από τη γέμιση μίγμα στο κέντρο της κάθε κρέπας. Διπλώστε σε σχήμα τριγώνου. Σε ζεστό τηγάνι, σοτάρετε ελαφρά μέχρι να ροδίσουν. Τοποθετήστε 2 κρέπες ανά ατομική μερίδα σε κάθε πιάτο, και με ένα κουτάλι ρίξτε τη σάλτσα από πάνω.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template