Logo

omeleta me sparaggia top 23 05 2016

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ KAI ΚΑΠΑΡΗ

omeleta me sparaggia top 23 05 2016

Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 0€,

ΥΛΙΚΑ

Για 2 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Αναμιγνύετε σε ένα μπολ τα δύο φακελάκια ομελέτα με 200ml νερό.


2. Σε ένα τηγάνι που έχετε λαδώσει ελαφρά, ρίχνετε το μείγμα της ομελέτας με τα μυρωδικά, τα καθαρισμένα σπαράγγια , την κάππαρη, την τριμμένη πιπεριά, αλάτι και πιπέρι.


3. Ψήνετε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template