Logo

fussili eurodiet top 09 03 2017

 

FUSILLI EURODIET ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΡΟΖΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

fussili eurodiet top 09 03 2017

 

Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 0€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.


2. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε το σκόρδο, το μοσχοκάρυδο, τα ντοματίνια κομμένα στα 2, λίγο χλιαρό νερό, αλατίζουμε και βράζουμε για 10΄περίπου. Τα τελευταία λεπτά, προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε μέχρι η σάλτσα να πάρει μια κρεμώδη, ροζέ υφή.


3. Όταν είναι έτοιμη, την απλώνουμε στα ζυμαρικά μας και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο μαϊντανό.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την μέθοδο eurodiet, μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiet.gr



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template