Logo

kotompifteki praso top

Αφράτα, φουσκωτά, πανεύκολα μπιφτέκια ζυμωμένα με την γλύκα του πράσου! Ακόμα και στον φούρνο είναι μοναδικά!!

ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ

kotompifteki praso top

Αφράτα, φουσκωτά, πανεύκολα μπιφτέκια ζυμωμένα με την γλύκα του πράσου! Ακόμα και στον φούρνο είναι μοναδικά!!

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 10€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 8 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα πράσα για 7-8 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία μεχρι να μαραθούν. Τα τραβάτε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζετε επανω σε χαρτί κουζίνας να τραβήξουν το λάδι τους.


2. Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνετε πολύ καλά με το χέρι σας να ενωθούν καλά τα υλικά. Τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο για 20 λεπτά ώστε να σφίξει και να αναμιχθούν καλύτερα οι γεύσεις.


3. Πλάθετε τα μπιφτέκι και τα αραδιάζετε σε ένα ταψάκι που έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Τα ψήνετε στον

αέρα του φούρνου στους 180 βαθμούς ή σε σχάρα με κάρβουνα για 20 λεπτά.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε το πράσο με λίγη τριμμένη πατάτα μαζί με λίγο επίσης τριμμένο φινόκιο.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template