Logo

kotokeftedakia top

Εύκολα, ανάλαφρα, γρήγορα και κυρίως πεντανόστιμα

ΚΟΤΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

kotokeftedakia top

Εύκολα, ανάλαφρα, γρήγορα και κυρίως πεντανόστιμα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Κόστος: 12€,

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μεγάλο ρίχνετε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνετε με τα χέρια σας να ενωθούν καλά μεταξύ τους. Πλάθετε με το μείγμα μικρά κεφτεδάκια.


2. Αραδιάζετε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και με τη βοήθεια ενός πινέλου τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο.


3. Ψήνετε τα κεφτεδάκια σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 15 – 20 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνο, τα μεταφέρετε σε μια πιατέλα και σερβίρετε με τον μαϊντανό και το λεμόνι.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αντί για παρμεζάνα μπορείτε να βάλετε πεκορίνο ή όποιο άλλο τυρί σκληρό ελληνικό προτιμάτε.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template