Logo

pikantiko kotopoulo top 02 02 2017

Αυτή είναι μια ιδανική συνταγή μου, για να απολαύσετε ένα κοτόπουλο ψητό, πικάντικο και με υπέροχη κρούστα, σαν να το έχετε αγοράσει από ψησταριά.

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ KAI ΠΑΤΑΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ

pikantiko kotopoulo top 02 02 2017

Αυτή είναι μια ιδανική συνταγή μου, για να απολαύσετε ένα κοτόπουλο ψητό, πικάντικο και με υπέροχη κρούστα, σαν να το έχετε αγοράσει από ψησταριά.

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 10€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200ºC.


2. Κόψτε τα καρότα και τις ντομάτες σε μικρά κομμάτια. Τα μανιτάρια τα πλένετε με ένα υγρό καθαρό πανάκι και τις πατάτες ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ τις αφήνετε όπως είναι χωρίς να τις ξεπαγώσετε.


3. Σε ένα μικρό μπολάκι βάλτε όλα τα καρυκεύματα McCORMICK μαζί με τη κρέμα βαλσάλμικου BRAVA και το χυμό πορτοκαλιού και ανακατέψτε για να αναμειχθούν.


4. Βάλτε τα λαχανικά σε ένα πυρέξ με το κοτόπουλο στη μέση , περιχύστε με το ελαιόλαδο και το καρύκευμα και ανακατέψτε καλά να πάει παντού.


5. Στην κοτοπουλιέρα, τοποθετείτε το κοτόπουλο, και από κάτω βάλτε τα λαχανικά.


6. Ψήστε για 35-40 λεπτά, ή μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί μέσα. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.


ΧΡΗΣΙΜΟ


Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε καυτερό πιπέρι καγιέν για πιο πικάντικη γεύση.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template