Για 4 άτομα ()
1. Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και ρίχνετε το μισό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Το σοτάρετε από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει . Το αφαιρείτε από το τηγάνι και το διατηρείτε ζεστό σε ένα πιάτο.
2. Προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο μαζί με τα μισά ντοματίνια, την κρέμα μπαλσαμικού BRAVA και την πιπεριά τσίλι για 2-3 λεπτά. Στο τέλος προσθέτετε τη ρίγανη και τον ξερό βασιλικό και επιστρέφετε το κοτόπουλο στο τηγάνι. Σιγομαγειρεύετε για 3-4 λεπτά.
3. Αδειάζετε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα πυρίμαχο ταψί και πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα ντοματίνια.
4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Τραβάτε από τον φούρνο και τοποθετείτε επάνω σε κάθε κομμάτι κοτόπουλο μια φέτα κασέρι .Ψήνετε ξανά το κοτόπουλο στον φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το κασέρι. Σερβίρετε το κοτόπουλο πασπαλισμένο με μπόλικο φρέσκο βασιλικό.
Αντί για κασέρι , μπορείτε να βάλετε μοτσαρέλα ή άλλο τυρί που λιώνει.