Για 4 άτομα ()
1. Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές . Το πλένετε το στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και το βάζετε στην άκρη.
2. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά και προσθέτετε το κοτόπουλο. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5-6 λεπτά ακόμη μέχρι να ροδίσει και σβήνετε με το κρασί μέσα στο οποίο έχετε διαλύσει 1 κ. σ μουστάρδα με μέλι.
3. Αφήνετε το αλκοόλ να εξατμιστεί και σιγοβράζετε για 8-10 λεπτά.
4. Ρίχνετε τα σταφύλια ανακατεύετε και βάζετε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με 4-5 κ.σ. χλιαρό νερό . Αφήστε το φαγητό να βράσει για 10 ακόμα λεπτά και σερβίρετε χλιαρό ή σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με την σάλτσα του και πασπαλισμένο με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κοτόπουλο με χοιρινή τρυφερή σπάλα