Logo

mesogeiako kotopoulo top 04 02 2018

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗΣ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

mesogeiako kotopoulo top 04 02 2018

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρ. 10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 15€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 8 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220℃. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο.


2. Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε στο ελαιόλαδο με το δέρμα στο κάτω μέρος μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό για 6 με 8 λεπτά περίπου.


3. Μεταφέρετε το κοτόπουλο στο ταψί και προσθέτετε όλα τα υλικά εκτός της φέτα . Την σάλτσα Mediterranean Yummy Spreads –VORAS κόκκινης πιπεριάς  με κάπαρη την αραιώνετε μέσα στο κρασί και μετά την προσθέτετε στο φαγητό.


4. Σκεπάζετε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζετε το ψήσιμο για 30- 40 λεπτά. Τα τελευταία 10 λεπτά προσθέτετε τους κύβους φέτας.

ΧΡΗΣΙΜΟ


Μπορείτε να χρησιμοποιήστε και ελιές καλαμών ή μεγάλες θρούμπες Θάσου. Επίσης το ίδιο φαγητό γίνεται πολύ ωραίο με αρνί!!



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template