alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

stithos kotopoulo gemisto top 25 04 2018

Εύκολο γρήγορο και κολασμένα νόστιμο !! Μπορείς να το φτιάξεις ακόμα κι αν είσαι αρχάριος στη μαγειρική!

ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ

stithos kotopoulo gemisto top 25 04 2018

Εύκολο γρήγορο και κολασμένα νόστιμο !! Μπορείς να το φτιάξεις ακόμα κι αν είσαι αρχάριος στη μαγειρική!

Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 15€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 2 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 1 στήθη κοτόπουλου
  • 4 φέτες κασέρι
  • 4 φέτες προσούτο
  • 2 κουτ.γλυκ. πάπρικα γλυκιά
  • 2 κουτ.γλυκ. σκόρδο
  • 1 κουτ.γλυκ. αλάτι
  • 1 κουτ.γλυκ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 κουτ. σουπ. μουστάρδα με μέλι BRAVA

Για την κρέμα

  • 1 1/2 κουτ. σουπ. παρμεζανα
  • 1 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτ. σουπ. μουστάρδα με μέλι brava

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σκουπίζετε καλά το κοτόπουλο με λίγο χαρτί κουζίνας και ανοίγετε το στήθος με ένα μαχαίρι δημιουργώντας μια τσέπη.

 
2. Πασπαλίζετε εξωτερικά το στήθος με πάπρικα σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και αλείφετε το εσωτερικό του με την μουστάρδα μελιού BRAVA.


3. Γεμίζετε με το τυρί και το προσούτο και κλείνετε καλά με οδοντογλυφίδες. Τοποθετείτε σε ένα ταψάκι που έχετε στρώσει με λαδόκολλα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45-55 λεπτά.


4. Σε ένα μικρό και βαθύ τηγάνι, βάζετε όλα τα υλικά της κρέμας, ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα και σιγοβράζετε για 4-5 λεπτά μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.


5. Αφαιρείτε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρετε αμέσως , περιχύνετε με την σάλτσα και πασπαλίζετε με τον μαϊντανό.

ΧΡΗΣΙΜΟ


Μπορείτε να το γεμίσετε και με τυρί τσένταρ ή απλό ζαμπόν .



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face