Για 2 άτομα ()
1. Σκουπίζετε καλά το κοτόπουλο με λίγο χαρτί κουζίνας και ανοίγετε το στήθος με ένα μαχαίρι δημιουργώντας μια τσέπη.
2. Πασπαλίζετε εξωτερικά το στήθος με πάπρικα σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και αλείφετε το εσωτερικό του με την μουστάρδα μελιού BRAVA.
3. Γεμίζετε με το τυρί και το προσούτο και κλείνετε καλά με οδοντογλυφίδες. Τοποθετείτε σε ένα ταψάκι που έχετε στρώσει με λαδόκολλα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45-55 λεπτά.
4. Σε ένα μικρό και βαθύ τηγάνι, βάζετε όλα τα υλικά της κρέμας, ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα και σιγοβράζετε για 4-5 λεπτά μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.
5. Αφαιρείτε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρετε αμέσως , περιχύνετε με την σάλτσα και πασπαλίζετε με τον μαϊντανό.
Μπορείτε να το γεμίσετε και με τυρί τσένταρ ή απλό ζαμπόν .