Για 6 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε με το χέρι σας ή με ένα αυγογδάρτη όλα τα υλικά της μαρίναδας. Απλώνετε τα κομμάτια από το κουνέλι σε ένα ρηχό ταψί και το περιχύνετε με την μαρινάδα. Καλύπτετε με μια μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για 4 ώρες.
2. Τραβάτε το κουνέλι από την μαρινάδα και χωρίς να το σκουπίσετε το ακουμπάτε επάνω στην σχάρα του φούρνου ή σε σχάρα με κάρβουνα από κάτω σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Ψήνετε γυρνώντας συνεχώς κάθε 10 λεπτά και αλλάζοντας μεριά ώστε να μην σας καεί. Στο διάστημα που ψήνετε το αλείφετε συνεχώς ώστε να γίνει ζουμερό.
Αν φτιάξετε το κουνέλι στον γκριλ του φούρνου σας καλά είναι να τοποθετήσετε ένα ταψί από κάτω στο οποίο θα έχετε βάλει νερό ή μπύρα για να ενυδατώνεται το κρέας και να μην σας ξεραθεί.