Για 6 άτομα ()
1. Αναμειγνύετε σε ένα μπολ το ποτό Bloody Mary με τη βότκα, το ταμπάσκο, τη σάλτσα χορσράντις, το αλάτι, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού.
2. Τοποθετείτε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε ένα μεγάλο μπολ και τα περιχύνετε το μείγμα που ετοιμάσατε. Καλύπτετε το μπολ με μεμβράνη και τα αφήνετε στο ψυγείο για μια μέρα (αν σας πιέζει ο χρόνος, τα αφήνετε για 4 -6 ώρες το λιγότερο). Ξεχωρίζετε τα μπουτάκια από τη μαρινάδα και τα αφήνετε να στραγγίσουν για 1-2΄.
3. Ψήνετε τα μπουτάκια του κοτόπουλου στη σχάρα σε μέτρια φωτιά στα κάρβουνα για 20-25΄. Τοποθετείτε τα μπουτάκια από την πλευρά της πέτσας προς τα κάτω και αφήνετε για περίπου 10΄, στη συνέχεια τα γυρίζετε και παρακολουθείτε προσεκτικά για να μην σας καούν. Τα αφήνετε επιπλέον για 10΄. Αν επιθυμείτε να φτιάξετε το κοτόπουλο στο φούρνο τοποθετήστε το σε ένα ταψί το οποίο έχετε στρώσει με λαδόκολλα και ψήστε στους 180 βαθμούς για 25΄ και μετά στο γκριλ για 10΄ ακόμα.
4. Ελέγχετε αν είναι έτοιμα κάνοντας μια σχισμή στο μπουτάκι με ένα μαχαίρι. Είναι έτοιμα όταν έχει ασπρίσει το κρέας, το ζουμί του είναι καθαρό και δεν έχει καθόλου ροζ υγρό. Αφήνετε το κοτόπουλο για 5΄ να σταθεί πριν από το σερβίρισμα.
Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας κόκκινη σάλτσα: βράζετε τη μαρινάδα σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να συμπυκνωθεί και να μείνει η μισή. Αλατοπιπερώνετε όσο χρειάζεται και προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας μέλι. Εναλλακτικά όσοι λατρεύουν τα καυτερά μπορούν να προσθέσουν σάλτσα τσίλι ή ταμπάσκο.