Για 4 άτομα ()
1. Αναμειγνύετε σε ένα μπολ την σόγια με τα κρεμμύδια, το ξίδι, το μέλι, το κέτσαπ, το τζίντζερ και το σκόρδο. Τοποθετείτε μέσα στο παραπάνω μείγμα το κοτόπουλο και το αφήνετε για 24 ώρες σκεπασμένο στο ψυγείο. Στο διάστημα αυτό ανακατεύετε 5-6 φορές για να μαριναριστεί από όλες τις πλευρές καλά.
2. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200° C. Τοποθετείτε τις φτερούγες σε ένα ταψί με στρωμένη λαδόκολλα. Αδειάζετε την υπόλοιπη μαρινάδα σ' ένα μικρό κατσαρολάκι. Ψήνετε τις φτερούγες στους 180° C αλείφοντας τις κατά διαστήματα με τη μαρινάδα, με τη βοήθεια ενός πινέλου. Βράζετε τη μαρινάδα για 4-5΄ σε δυνατή φωτιά για να πήξει λίγο. Την σερβίρετε σε μπολάκια μαζί με το κοτόπουλο.
Αν θέλετε πιο γλυκιά γεύση στη μαρινάδα σας προσθέτετε μερικές κουταλιές χυμό ανανά ή δυο δαμάσκηνα πολτοποιημένα.