Για 6 άτομα ()
1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι για 5 λεπτά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και βάζετε τη σάλτσα μέχρι να μειωθεί η ποσότητά της στο μισό για περίπου 20 λεπτά. Αφήνετε τη μαρινάδα να κρυώσει. Σε ένα μπολ ρίχνετε τις φτερούγες και τη μαρινάδα, ανακατεύετε και βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
2. Ψήνετε τις φτερούγες χωρίς να τις ξεπλύνετε από τη μαρινάδα, στο γκριλ στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
3. Βράζετε τα νούντλς σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
4. Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τα λαχανικά σας για 2 με 3 λεπτά. Σβήνετε με το ξύδι.
5. Στραγγίζετε τα νούντλς και τα προσθέτετε στα λαχανικά. Ρίχνετε τη σόγια σος και ανακατεύετε καλά συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Σερβίρετε τις φτερούγες μαζί με τα νουντλς.
Στα νούντλς σας μπορείτε να προσθέσετε και άλλα υλικά όπως αυγό, καλαμπόκι, αρακά.