Logo

zoumero-souvlaki-kotopoulo top

Αναρωτιέστε πως θα πετύχετε το τέλειο ζουμερό σουβλάκι κοτόπουλου; Εμείς έχουμε τη συνταγή

ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΑ

zoumero-souvlaki-kotopoulo top

Αναρωτιέστε πως θα πετύχετε το τέλειο ζουμερό σουβλάκι κοτόπουλου; Εμείς έχουμε τη συνταγή

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
3 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 10 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για μαρινάδα

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνετε στον κάδο του μπλέντερ όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα χτυπάτε για 2 – 3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Αραδιάζετε το κοτόπουλο σε ένα ρηχό μπολ το περιχύνετε με την μαρινάδα και το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Καλό είναι να το αφήσετε να μαριναριστεί όλο το βράδυ.


2. Μουσκεύετε σε κρύο νερό 10 ξυλάκια για σουβλάκια, βγάζετε το κοτόπουλο από το ψυγείο το στραγγίζετε ελαφρά και το περνάτε από τα ξυλάκια. Αραδιάζετε τα σουβλάκια σε ένα ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.


3. Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι ελαφρά της πίτες και τις μεταφέρετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Τοποθετείτε από πάνω τα σουβλάκια πασπαλίζετε με το σχοινόπρασο και σερβίρετε μαζί με το γιαούρτι.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να το φτιάξετε και με στήθος κοτόπουλου αλλά πρέπει να το μαρινάρετε τουλάχιστον 8 ώρες.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template