Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το χυμό λεμονιού, το χυμό λάιμ, την πάπρικα και το κρεμμύδι και τα ανακατεύετε. Κόβετε κάθε φιλέτο κοτόπουλο σε τέσσερα κομμάτια και το προσθέτετε στο μπολ με το μείγμα του κρεμμυδιού. Ανακατεύετε καλά και το αφήνετε στην άκρη για 10 λεπτά.
2. Φτιάχνετε την μαρινάδα. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε το κοτόπουλο μαζί με το μείγμα του κρεμμυδιού. Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
3. Μουσκεύετε σε κρύο νερό 8 ξυλάκια για σουβλάκια. Βγάζετε το κοτόπουλο από το ψυγείο, το στραγγίζετε ελαφρά από μαρινάδα και περνάτε σε κάθε ξυλάκι 4 κομμάτια κοτόπουλο. Αραδιάζετε τα σουβλάκια σε μια σχάρα την οποία έχετε λαδώσει ελαφρά και την τοποθετείτε πάνω σε ένα ταψί με λίγο νερό. Ψήνετε τα σουβλάκια στο γκριλ του φούρνου για 8 λεπτά από κάθε πλευρά. Πασπαλίζετε τα σουβλάκια με λίγο σουσάμι και τα σερβίρετε ζεστά με το λάιμ.
Μπορείτε αν θέλετε να αυξήσετε την ποσότητα από το κόλιανδρο και να αφαιρέσετε την κανέλα.