Logo

chips top

Ήρθε η ώρα να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά τσιπς από πολλά και διάφορα λαχανικά εκτός από πατάτα, όπως καρότο και ρέβα. Εμείς πάντως τα κάναμε με κατακόκκινο παντζάρι και γλυκοπατάτα και χοντρό θαλασσινό αλάτι

ΝΟΣΤΙΜΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΣΙΠΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

chips top

Ήρθε η ώρα να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά τσιπς από πολλά και διάφορα λαχανικά εκτός από πατάτα, όπως καρότο και ρέβα. Εμείς πάντως τα κάναμε με κατακόκκινο παντζάρι και γλυκοπατάτα και χοντρό θαλασσινό αλάτι

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 3€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Τοποθετείτε τις φέτες των λαχανικών σε ένα ταψί το οποίο έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο και αλείφετε με ένα πινέλο καλά τις φέτες λαχανικών.


2. Πασπαλίζετε με αλάτι και ψήνετε το τσιπς σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά. Χαμηλώνετε την θερμοκρασία στους 120 βαθμού και συνεχίζετε το ψήσιμο για ακόμα 15 – 20 λεπτά.
3. Αποσύρετε από τον φούρνο, αφήνετε τα τσιπς να κρυώσουν και σερβίρετε. 

ΧΡΗΣΙΜΟ

Με τον ίδιο τρόπο γίνονται και οι πατάτες, τα καρότα και η ρέβα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template