Logo

patates-me-myrvdika  large

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τις πατατούλες φούρνου. Αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάσει διότι ο συνδυασμός των αρωματικών με το κρασί και το βούτυρο, εκτοξεύει τη γεύση της πατάτας στα ύψη

ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

patates-me-myrvdika  large

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τις πατατούλες φούρνου. Αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάσει διότι ο συνδυασμός των αρωματικών με το κρασί και το βούτυρο, εκτοξεύει τη γεύση της πατάτας στα ύψη

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 5€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

Θρεπτικά συστατικά

( χορτοφαγική, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Λακτόζη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Ρίχνετε σε ένα βαθύ τηγάνι το βούτυρο και το ελαιόλαδο. Μόλις αρχίσει να λιώνει το βούτυρο, ρίχνετε τα φύλλα δάφνης. Πλένετε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζετε μαζί με τη φλούδα στο τηγάνι. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα και ρίχνετε τον ζωμό κοτόπουλου.

 

2. Κλείνετε το σκεύος με το καπάκι και αφήνετε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 25'. Στα τελευταία 10΄προσθέτετε τον κόλιανδρο σπασμένο, τον άνηθο, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 10' ακόμη με ανοιχτό καπάκι του σκεύους, μέχρι να χυλώσει και να δέσει η σάλτσα. 

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό συνοδευτικό για ψητό φούρνου ή κατσαρόλας.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template