Logo

tbone me saltsa top 11 02 2018

T-BONE STEAK ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΪ

tbone me saltsa top 11 02 2018

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
1 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 15€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένετε τις μπριζόλες και τις στεγνώνετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις βάζετε πάνω στην σχάρα ή πάνω σε ένα σχαροτήγανο (μπορείτε να τις βάλετε και σε ταψί ή σε ένα πυρέξ με καπάκι για να είναι μαλακές).


2. Ψήνετε τις μπριζόλες όσο τις θέλετε εσείς ( rear,medium, well done).


3. Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το σκόρδο και σβήνετε με το κρασί μέσα στο οποίο έχετε διαλύσει το spread Κόκκινης πιπεριάς spicy της Mediterranean Yummy Spreads-Voras Flavors. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζετε με σκεπασμένο το καπάκι της κατσαρόλας για 10 λεπτά.


4. Πολτοποιείτε στο μπλέντερ τη σάλτσα σπετσοφάι αφού έχει πέσει η θερμοκρασία της και προσθέστε μία κουταλιά της σούπας κάπαρη. Σερβίρετε τις μπριζόλες ζεστές μαζί με την σάλτσα.

ΧΡΗΣΙΜΟ


Μπορείτε αν θέλετε να φτιάξτε αρχικά την σάλτσα, να βάλετε τις μπριζόλες σε ένα πυρέξ και να τις περιχύσετε με αυτήν για να τις ψήσετε. Επίσης η ίδια συνταγή μπορεί να εκτελεστή και με χοιρινές μπριζόλες λαιμού καθώς και με μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος, γίνεται το ίδιο νόστιμο και τρυφερό το κρέας, διότι το προστατεύουν τα λαχανικά.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template