Logo

kolokythakia gemista top 06 10 2016

Η ιδιαίτερη υφή και χαρακτήρας της φλογερής κοπανιστής τιθασεύετε με τον καλύτερο τρόπο αν τις ρίξετε από δίπλα λίγο γλυκό ανθότυρο και γιαουρτάκι δροσιστικό. Έτσι φτιάχνετε λοιπόν, ένα σουπερ ενδιαφέρον ορεκτικό.

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ

kolokythakia gemista top 06 10 2016

Η ιδιαίτερη υφή και χαρακτήρας της φλογερής κοπανιστής τιθασεύετε με τον καλύτερο τρόπο αν τις ρίξετε από δίπλα λίγο γλυκό ανθότυρο και γιαουρτάκι δροσιστικό. Έτσι φτιάχνετε λοιπόν, ένα σουπερ ενδιαφέρον ορεκτικό.

Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Κόστος: 0€,

ΥΛΙΚΑ

Για 12 κομμάτια ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε νερό και ένα κουτ. γλυκ αλάτι. Το βράζετε και ρίχνετε μέσα τα κολοκύθια καθαρισμένα. Βράζετε για μόλις 6-7λεπτα.


2. Βγάζετε τα κολοκυθάκια τα στραγγίζετε τα αφήνετε να κρυώσουν λίγο και τα κόβετε κατά μήκος στα δυο. Τα σκάβετε με ένα κουταλάκι και αφαιρέστε αρκετή από την ψίχα για να σχηματίσετε μια ωραία θηκούλα.


3. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με τον ανθότυρο και την κοπανιστή, το ελαιόλαδο και τον μισό άνηθο.
Γεμίζετε τα κολοκύθια με αυτό το μίγμα , ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με άνηθο.


4. Σερβίρετε αμέσως ή το δροσίζετε λίγο στο ψυγείο.

ΧΡΗΣΙΜΟ


Μπορείτε να απλώσετε το μίγμα των τυριών και της κοπανιστής επάνω και σε φέτες ψωμί ή παξιμάδι ή μπορείτε να τη σερβίρετε ως ορεκτικό.Επίσης, μπορείτε να τα συνοδεύσετε με ψιλοκομμένα αποξηραμένα σύκα που θα βάλετε από πάνω



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template