Logo

jajiki top

Ένα δροσερό τζατζίκι που συνοδεύει υπέροχα τα ψητά κρέατα

ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

jajiki top

Ένα δροσερό τζατζίκι που συνοδεύει υπέροχα τα ψητά κρέατα

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 5€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Τρίβετε το καρότο και το αγγούρι σε χοντρό τρίφτη και τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα σουρωτήρι για 15 λεπτά.


2. Ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι το για¬ούρτι με το καρότο, το αγγούρι, το σκόρδο, το δυόσμο, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι, το αλάτι, το λευκό πιπέρι και το ξύσμα από το λάιμ μέχρι να ενωθούν καλά. Πασπαλίζετε με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρετέ το τζατζίκι σε βαθύ μπολ.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Κάντε το τζατζίκι με αρωματικά από την προηγούμενη μέρα ώστε να αναδυθούν καλύτερα τα αρώματα των υλικών.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template