Logo

loukoumades top

Οι πιο αφράτοι και νόστιμοι αλμυροί λουκουμάδες που έχετε μέχρι τώρα δοκιμάσει! Ταιριάζουν απίστευτα με μπύρα, λευκό κρασί, ακόμα και ρακί!

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΤΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΚΟΥΦΑΔΑΚΗ

loukoumades top

Οι πιο αφράτοι και νόστιμοι αλμυροί λουκουμάδες που έχετε μέχρι τώρα δοκιμάσει! Ταιριάζουν απίστευτα με μπύρα, λευκό κρασί, ακόμα και ρακί!

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
30 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 8€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και σχηματίζετε στο κέντρο μια λακούβα. Προσθέτετε τα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα και τη μπύρα και αρχίζετε σιγά – σιγά να δουλεύετε το μείγμα με έναν αυγοδάρτη μέχρι να πάρετε έναν σφιχτό χυλό.


2. Προσθέτετε τα τυριά, τις λιαστές ντομάτες και το μαϊντανό και ανακατεύετε καλά με μια σπάτουλα σιλικόνης. Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνετε να φουσκώσει για 30 λεπτά.


3. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνετε το ηλιέλαιο και το αφήνετε να κάψει καλά. Με ένα κουτάλι ή με το ειδικό εξάρτημα για λουκουμάδες ρίχνετε το μείγμα στο καυτό ηλιέλαιο και τηγανίζετε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι οι λουκουμάδες να πάρουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα. Βγάζετε τους λουκουμάδες με μια τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετείτε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν. Μεταφέρετε τους λουκουμάδες σε μια πιατέλα και σερβίρετε ζεστούς.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να αφαιρέσετε την λιαστή ντομάτα και να αυξήσετε την ποσότητα από το κεφαλοτύρι.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template