Logo

corn pie top

Η πιο εύκολη, νόστιμη και πρακτική πίτα που έχω ποτέ φτιάξει. Η διακριτική γεύση του σολομού ταιριάζει απίστευτα με το καλαμπόκι και τον άνηθο

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ

corn pie top

Η πιο εύκολη, νόστιμη και πρακτική πίτα που έχω ποτέ φτιάξει. Η διακριτική γεύση του σολομού ταιριάζει απίστευτα με το καλαμπόκι και τον άνηθο

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 12 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για τη γέμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το τυρί κρεμά και το γάλα και τα χτυπάτε με έναν αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον σολομό και ανακατεύετε πολύ καλά.


2. Παίρνετε ένα ορθογώνιο ταψί ή πυρέξ και το βουτυρώνετε ελαφρά. Στρώνετε ένα – ένα τα φύλλα, αφού τα βουτυρώνετε, καλύπτοντας την πάτο και τα τοιχώματα του ταψιού. Αδειάζετε το μείγμα της γέμισης και την απλώνετε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα σιλικόνης. Αραδιάζετε στην επιφάνεια της πίτας τις φετούλες σολομού και γυρίζετε τα φύλλα που περισσεύουν προς τα μέσα. Ψήνετε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να την φτιάξετε και με καπνιστή πέστροφα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template