Για 12 άτομα ()
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα λαχανικά και μυρωδικά μαζί με το αλάτι, τα αυγά, το γάλα και το πιπέρι. Ανακατεύετε καλά ώστε να ενωθούν τα υλικά. Προσθέτετε το σιμιγδάλι και ανακατεύετε ώστε να δέσει το μείγμα. Τέλος ρίχνετε τη φέτα και ανακατεύετε καλά.
2. Λαδώνετε ελαφρά ένα πυρέξ και το πασπαλίζετε με την τριμμένη φρυγανιά. Αδειάζετε το μείγμα της πίτας και με μια σπάτουλα το απλώνετε ομοιόμορφα. Περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με το κασέρι.
3. Ψήνετε την πίτα στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνο, αφήνετε την πίτα να κρυώσει και την κόβετε σε κομμάτια. Σερβίρετε κρύα.
Αν θέλετε συνοδεύστε την με λίγο στραγγιστό γιαούρτι, να τη δροσίσει.