Logo

petoura top 28 03 2016

Ένας ξεχωριστός αγαπημένος συνδυασμός όπου τα ζυμαρικά παντρεύονται με μια καταπράσινη πηχτούτσικη σάλτσα από το φυστίκι Αιγίνης. Τα μανιτάρια έρχονται ως από μηχανής Θεός να απογειώσουν το πιάτο αυτό!

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΦYΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

petoura top 28 03 2016

Ένας ξεχωριστός αγαπημένος συνδυασμός όπου τα ζυμαρικά παντρεύονται με μια καταπράσινη πηχτούτσικη σάλτσα από το φυστίκι Αιγίνης. Τα μανιτάρια έρχονται ως από μηχανής Θεός να απογειώσουν το πιάτο αυτό!

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 12 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 0€,

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Μουσκεύετε τα μανιτάρια σε νερό ή λευκό κρασί για 1 ώρα. Βράζετε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνετε τα ζυμαρικά, κρατάτε 1 φλιτζάνι από το νερό, και όπως είναι ζεστά τα επανατοποθετείτε στη κατσαρόλα.


2. Ρίχνετε στον κάδο του μπλέντερ τα φυστίκια και το σκόρδο και τα πολτοποιείτε. Προσθέτετε την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και την κρέμα και χτυπάτε για λίγο ακόμα.


3. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια για 10 λεπτά. προσθέτετε τη σάλτσα και το νερό που κρατήσατε και βράζετε για 2 – 3 λεπτά.


4. Περιχύνετε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και ανακατεύετε απαλά. Πασπαλίζετε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρετε.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template