Logo

pasta solomou top 21 06 2016

Ποιος δεν αγάπησε μια απλή πάστα σολομού με λίγη κρέμα γάλακτος αρωματισμένη με λίγο ξύσμα λεμονιού. Γιατί και στην μαγειρική ισχύει ουκ εν τω πολλώ το ευ!!

ΑΠΛΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΣΟΛΟΜΟΥ

pasta solomou top 21 06 2016

Ποιος δεν αγάπησε μια απλή πάστα σολομού με λίγη κρέμα γάλακτος αρωματισμένη με λίγο ξύσμα λεμονιού. Γιατί και στην μαγειρική ισχύει ουκ εν τω πολλώ το ευ!!

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 0€, Αρκετά οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου . Κρατάτε 4-5 κουταλιές της σούπας ζωμό από τα ζυμαρικά για την σάλτσα . Κρυώστε κάτω από τρεχούμενο νερό και στραγγίξτε.


2. Αν έχετε καλάθι ατμού μπορείτε να ατμίσετε το σολομό πάνω από τα ζυμαρικά ή να τον βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.


3. Αφαιρέστε το δέρμα και κόψτε σε κομμάτια.


4. Αναμίξτε το ξύσμα λεμονιού, το χυμό και την κρέμα γάλακτος μαζί, και αλατοπιπερώστε. Αν χρειαστεί, προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας νερό για να γίνει πιο αραιή η κρέμα.


5. Σε ένα μπολ ρίξτε τα ζυμαρικά τον αρακά την ρόκα ή τον μαϊντανό στην κρέμα, περιχύστε με το σολομό και ανακατέψτε ελαφρά.


ΧΡΗΣΙΜΟ


Μπορείτε νε την φτιάξετε και με καπνιστό σολομό ή κονσέρβας.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template