Logo

fetuccini top

Ένα εύκολο, γρήγορο και ταυτόχρονα χορταστικό πιάτο και με υλικά που εχουμε όλοι στην κουζινα μας που θα λατρέψετε!!!

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑΣ

fetuccini top

Ένα εύκολο, γρήγορο και ταυτόχρονα χορταστικό πιάτο και με υλικά που εχουμε όλοι στην κουζινα μας που θα λατρέψετε!!!

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 35 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ψήνετε τις πιπεριές στο γκριλ του φούρνου για 25 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να καψαλιστεί το δέρμα τους, και της καθαρίζετε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 10'. Προσθέτετε τις πιπεριές και τις σοτάρετε και αυτές.


2. Αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει λίγο. Τοποθετείτε το μείγμα στο μπλέντερ, προσθέτετε το ζωμό και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από 2 κουταλιές της σούπας φέτα. Χτυπάτε με το μπλέντερ μέχρι να αναμειχθούν όλα τα υλικά, για περίπου 30''.


3. Βράζετε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζετε και κρατάτε ½ φλιτζάνι από το νερό. Ανακατεύετε τα φετουτσίνι με τη σάλτσα και προσθέστε λίγο νερό από τα φετουτσίνι αν χρειάζεται, αλατοπιπερώνετε. Τοποθετείτε τα ζυμαρικά σε μια πιατέλα και πασπαλίζετε με μαϊντανό, τη φέτα που κρατήσατε και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αντί για φετουτσίνι μπορείτε να βάλετε κριθαράκι ή ένα ζυμαρικό με κοιλότητες για να να εγκλωβιστεί μέσα η σάλτα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template