Logo

xoirino top

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε αυτό το φαγάκι είναι απίστευτα εύκολο και οικονομικό!! Οι χοιρινές μπριζόλες του λαιμού είναι τρυφερές και ψήνονται υπέροχα μέσα σε αυτήν την πλούσια σάλτσα μπύρας!

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ

xoirino top

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε αυτό το φαγάκι είναι απίστευτα εύκολο και οικονομικό!! Οι χοιρινές μπριζόλες του λαιμού είναι τρυφερές και ψήνονται υπέροχα μέσα σε αυτήν την πλούσια σάλτσα μπύρας!

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 25 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 9€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε για 1 – 2 λεπτά. Προσθέτετε τις μπριζόλες, τους σπόρους του κύμινου και τη δάφνη. Τα ανακατεύετε και τα αλατοπιπερώνετε.


2. Σβήνετε με την μπύρα και το πορτοκάλι και μετά από 1 λεπτό, κλείνετε το τηγάνι με το καπάκι. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και αφήνετε να σιγομαγειρευτεί το φαγητό για 15 λεπτά.


3. Προσθέτετε τα δαμάσκηνα και συνεχίζετε το βράσιμο με κλειστό καπάκι για ακόμα 10 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να προσθέσετε μανιτάρια, ψιλοκομμένο πράσο ή σέλινο. Αυτό το φαγητό είναι δεκτικό σε πολλά υλικά και μπαχαρικά.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template