Logo

augofetes top

Εδώ πια μιλάμε για την επιτομή του κυριακάτικου  πλούσιου πρωινού

ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

augofetes top

Εδώ πια μιλάμε για την επιτομή του κυριακάτικου  πλούσιου πρωινού

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 14€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Φτιάχνετε τις αυγοφέτες. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το γάλα, τη ζάχαρη και την κανέλα και τα χτυπάτε με έναν αυγοδάρτη. Παίρνετε τις φέτες ψωμιού και τις βουτάτε στο μείγμα του αυγού. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο, λίγο – λίγο, σε μέτρια θερμοκρασία και ψήνετε τις φέτες ψωμιού μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.


2. Φτιάχνετε τα σάντουιτς. Σε μια πιατέλα αραδιάζετε 6 αυγοφέτες, αλείφετε την επιφάνειά τους με την πραλίνα και στη συνέχεια με φέτες μπανάνας. Σκεπάζετε με τις υπόλοιπες αυγοφέτες. Πασπαλίζετε με λίγη άχνη ζάχαρη και σερβίρετε ζεστές.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να φτιάξετε τις αυγοφέτες και με τσουρέκι.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template