Logo

cheesecake indokarido top 16 04 2018

Υπέροχο, ανοιξιάτικο γλυκάκι από τα πιο απλά και νόστιμα που έχετε δοκιμάσει!!! Θα το λατρέψετε!!!

CHEESECAKE ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΟ

cheesecake indokarido top 16 04 2018

Υπέροχο, ανοιξιάτικο γλυκάκι από τα πιο απλά και νόστιμα που έχετε δοκιμάσει!!! Θα το λατρέψετε!!!

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη βάση

Για τη διακόσμηση

Για την κρέμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Για τη βάση: βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε καλά. Τα βάζουμε σε μπολ, ρίχνουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε να πάει παντού. Λιώνουμε το βούτυρο, περιχύνουμε το μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Θέλουμε μια θρυμματιστή υφή.


2. Για την κρέμα: ανακατεύουμε με φουέ την κρέμα τυριού, το γιαούρτι και την άχνη για να αφρατέψουν.


3. Διακοσμητικά: σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σιρόπι και το ινδοκάρυδο και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.


4. Σύνθεση: σε ένα ποτήρι τύπου ουίσκι βάζουμε 2-3 κουταλιές μπισκότου, έπειτα προσθέτουμε 6-7 βύσσινα. Μοιράζουμε ισόποσα την κρέμα στα ποτήρια και τέλος διακοσμούμε με τριμμένο μπισκότο και μπαλάκια ινδοκάρυδου.

ΧΡΗΣΙΜΟ


Μπορείτε αντί για βύσσινο να βάλετε κομπόστα ανανά ή φρέσκο ανανά ψημένο στον φούρνο και καραμελωμένο.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template