Για 6 άτομα ()
1. Μουλιάζετε τη ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό για 15 λεπτά να μαλακώσει. Σε μια κατσαρόλα, ρίχνετε το γάλα καρύδας και τη ζάχαρη να τα αφήνετε να βράσουν σε χαμηλή θερμοκρασία. Αποσύρετε από τη φωτιά προσθέτετε το ξύσμα και ανακατεύετε καλά. Στύβετε τη ζελατίνη καλά με τα χέρια σας, την προσθέτετε στο ζεστό γάλα και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
2. Μοιράζετε το μείγμα σε 6 ποτήρια ή μπολάκια ή φόρμες για πανακότα και τα βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
3. Γαρνίρετε την πανακότα με τις φέτες λάιμ και σερβίρετε.
Αντί για λάιμ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεμόνι.