Logo

cheesecake-anana top

Οικογενειακό, δροσερό και λατρεμένο, πάντα χρήσιμο ειδικά τώρα που δροσίζει ο καιρός

ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ CHEESECAKE ΤΑΨΙΟΥ ΜΕ ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ

cheesecake-anana top

Οικογενειακό, δροσερό και λατρεμένο, πάντα χρήσιμο ειδικά τώρα που δροσίζει ο καιρός

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 12 άτομα ()

Για από πάνω

Για τη βάση

Για την κρέμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα τριμμένα μπισκότα και το βούτυρο και τα ανακατεύετε καλά να γίνουν ένα μείγμα. Στρώνετε το μείγμα του μπισκότου στη βάση ενός μακρόστενου πυρέξ 25x45 εκ.


2. Φτιάχνετε την κρέμα. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα και την άχνη ζάχαρη και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι το μείγμα ομογενοποιηθεί και να αφρατέψει. Απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση του μπισκότου και τοποθετείτε το ταψί στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί η κρέμα για 30 λεπτά.


3. Παρασκευάζετε το ζελέ ανανά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και το αφήνετε και κρυώσει καλά και να πήξει ελαφρώς.
4. Βγάζετε το cheesecake από το ψυγείο και απλώνετε ομοιόμορφα στην επιφάνειά του το κρύο και ελαφρώς πηκτό ζελέ. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες.


5. Βγάζετε το γλυκό από το ψυγείο πασπαλίζετε με τα γκράνμπερις κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε στο ζελέ να βάλετε κομματάκια ανανά. Ή να το φτιάξετε με ζελέ φράουλας και φράουλες



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template