Logo

soupa-fraoula top

Δροσερό και πανεύκολο επιδόρπιο που κλέβει την παράσταση ειδικά αν σερβιριστεί σε ένα βαθύ πιάτο σούπας

ΣΟΥΠΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ

soupa-fraoula top

Δροσερό και πανεύκολο επιδόρπιο που κλέβει την παράσταση ειδικά αν σερβιριστεί σε ένα βαθύ πιάτο σούπας

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
1 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 6€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνετε τη ζάχαρη, το νερό, το ξύσμα πορτοκαλιού σε μια κατσαρόλα και την τοποθετείτε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αφήνετε το μείγμα να βράσει για 2 λεπτά και αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά. Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει και το περνάτε από λεπτή σήτα.


2. Ρίχνετε στον κάδο του μπλέντερ το σουρωμένο σιρόπι και τις φράουλες και πολτοποιείτε το μείγμα. Αδειάζετε τη σούπα σε ένα μπολ και τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για 1 ώρα.


3. Βγάζετε τη σούπα από το ψυγείο και τη μοιράζετε σε 6 βαθιά πιάτα. Στο κέντρο κάθε πιάτου βάζετε μια μπάλα παγωτό βανίλια. Αραδιάζετε λίγα κομμάτια φράουλας και λίγα μύρτιλα και κάθε πιάτο, περιχύνετε το παγωτό με σιρόπι σοκολάτας και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να τη σερβίρετε και με παγωτό σοκολάτα ή φράουλα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template