Logo

watermelon-choco top

Ταιριάζει το καρπούζι με τη σοκολάτα; Κι όμως ταιριάζει και μάλιστα κάνουν έναν εξαιρετικό καλοκαιρινό συνδυασμό

ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

watermelon-choco top

Ταιριάζει το καρπούζι με τη σοκολάτα; Κι όμως ταιριάζει και μάλιστα κάνουν έναν εξαιρετικό καλοκαιρινό συνδυασμό

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
1 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 3€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Γεμίζετε μια κατσαρόλα κατά τα 2/3 με νερό και την βάζετε να βράσει. Εφαρμόζετε στο χείλος της ένα μπολ ίδιας διαμέτρου και σπάτε μέσα τη σοκολάτα. Αφήνετε τη σοκολάτα να λιώσει ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αποσύρετε το μπολ από την κατσαρόλα.


2. Βουτάτε κάθε κομμάτι καρπούζι – τη μύτη - στη σοκολάτα και στη συνέχεια της αραδιάζετε σε μια πιατέλα. Πασπαλίζετε με το αμύγδαλο, αφήνετε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αντί για αμύγδαλο μπορείτε να το πασπαλίσετε με καρύδα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template