Logo

jello-limes top

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά και φίνα σε γεύση γλυκάκια που μπορούν να διακοσμήσουν ωραία έναν καλοκαιρινό μπουφέ

 

ΛΑΪΜ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΖΕΛΕ ΚΕΡΑΣΙ

jello-limes top

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά και φίνα σε γεύση γλυκάκια που μπορούν να διακοσμήσουν ωραία έναν καλοκαιρινό μπουφέ

 

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
3 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 3€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 8 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένετε τα λάιμ και τα κόβετε στη μέση. Με προσοχή αφαιρείτε την ψίχα τους έτσι ώστε να μείνει μόνο η φλούδα.


2. Σε ένα μπολ ρίχνετε τη σκόνη για το ζελέ και το καυτό νερό. Ανακατεύετε καλά να λιώσει το ζελέ και προσθέτετε το κρύο νερό. Ανακατεύετε και αφήνετε το ζελέ να κρυώσει.


3. Γεμίζετε με προσοχή τις φλούδες από το λάιμ με το ζελέ κεράσι και τις τοποθετείτε στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσει καλά το ζελέ.


4. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε κάθε μισό λάιμ στη μέση και «κολλάτε» στην επιφάνειά του τους ηλιόσπορους έτσι ώστε να φαίνονται σαν κουκούτσια από καρπούζι. Σερβίρετε τα γλυκάκια κρύα.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε αν θέλετε να το φτιάξετε και με μεγάλα λεμόνια ή με ζελέ φράουλα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template