Logo

orange-jello top

Δοκιμάστε να φτιάξετε μόνοι σας τα ζελέ σας. Είναι εύκολα και με ελάχιστες θερμίδες. Η γεύση και το άρωμα τους δεν έχει καμία σχέση με αυτά του εμπορίου

ΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

orange-jello top

Δοκιμάστε να φτιάξετε μόνοι σας τα ζελέ σας. Είναι εύκολα και με ελάχιστες θερμίδες. Η γεύση και το άρωμα τους δεν έχει καμία σχέση με αυτά του εμπορίου

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
2 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 8€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το σερβίρισμα

Θρεπτικά συστατικά

(διαίτης, χορτοφαγική, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Λακτόζη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνετε το ξύσμα, το νερό και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και την τοποθετείτε σε μέτρια θερμοκρασία. Ζεσταίνετε το μείγμα για 5' λεπτά και τα αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.


2. Προσθέτετε τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύετε το μείγμα με μια ξύλινη κουτάλα. Περνάτε το μείγμα από λεπτή σήτα και το αδειάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε τη ζελατίνη και ανακατεύετε πολύ καλά με έναν αυγοδάρτη μέχρι να διαλυθεί τελείως.


3. Μοιράζετε το μείγμα σε 6 ατομικά φορμάκια για ζελέ και τις τοποθετείτε στο ψυγείο για 2 ώρες. Βγάζετε τα φορμάκια από το ψυγείο τα αναποδογυρίζετε σε πιατάκια πασπαλίζετε με τις σοκολάτες και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν θέλετε το ζελέ σας να μην είναι πολύ γλυκό προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template