Για 10 άτομα ()
1. Σε ένα ταψί ανοίγετε τα φύλλα και τα βάζετε λίγα-λίγα σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 βαθμούς να ξεραθούν, έτσι ώστε να θρυμματίζονται εύκολα.
2. Έπειτα, τα θρυμματίζετε όλα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε στο μπολ τη ζάχαρη, το αραβοσιτέλαιο, το γιαούρτι, τον χυμό πορτοκαλιού, τις βανιλίνες, το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα. Ανακατεύετε καλά με αυγοδάρτη.
3. Παίρνετε ένα παραλληλόγραμμο αντικολλητικό ταψί 25x35εκ. Βάζετε το μείγμα, χωρίς να λαδώσετε το ταψί, και ακουμπάτε από πάνω τις φέτες του πορτοκαλιού χωρίς να τις πιέσετε. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βθμούς για περίπου 30΄ -40΄ μέχρι να πάρει ένα ωραίο ξανθό καφέ χρώμα. Βγάζετε την πορτοκαλόπιτα από τον φούρνο και την αφήνετε να κρυώσει τελείως.
4. Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε σε μια κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού για 10΄ περίπου, μέχρι να δέσει. Αφού έχει κρυώσει το γλυκό, περιχύνετε με το ζεστό σιρόπι, να πάει παντού. Στην αρχή το σιρόπι θα σας φανεί περίσσιο. Αν όμως αφήσετε το γλυκό για 10' θα το απορροφήσει όλο.
Αν θέλετε μπορείτε να πασπαλίσετε την πορτοκαλόπιτα με λίγη άχνη ζάχαρη ή να εμπλουτίσετε το χυλό με δάκρυα σοκολάτας.