Logo

lemon almond top

Κέρασμα με φίνο άρωμα και υπέροχη γεύση!

ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

lemon almond top

Κέρασμα με φίνο άρωμα και υπέροχη γεύση!

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 18€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 2 Δωδεκάδες ()

Για τη συνταγή

Για την επικάλυψη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνετε σε μια μικρή κατσαρόλα τη ζάχαρη με το νερό και βράζετε για περίπου 8 -10 λεπτά μέχρι να πάρετε ένα δεμένο σιρόπι. Αποσύρετε από τη φωτιά και όταν το σιρόπι κρυώσει, το ανακατεύετε με τα αμύγδαλα. Ρίχνετε το ξύσμα λεμονιού και το ζυμώνετε με τα χέρια σας.


2. Παίρνετε κομμάτια ζύμης και τα πλάθετε στο σχήμα μικρού αχλαδιού. Βουτάτε τα χέρια σας στο ανθόνερο και κυλάτε τα αμυγδαλωτά σε μπόλικη ζάχαρη ώστε να καλυφθούν από όλες τις πλευρές.


3. Τα αραδιάζετε σε μια πιατέλα και τα αφήνετε να στεγνώσουν εντελώς.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε το ξύσμα λεμονιού με πορτοκαλιού.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template