Logo

pagoto-fraoula top

Ένα πολύ γρήγορο παγωτό με υπέροχα έντονη γεύση φράουλας, το οποίο κυρίως δεν χρειάζεται παγωτομηχανή

ΠΑΓΩΤΟ ΣΤΙΓΜΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ

pagoto-fraoula top

Ένα πολύ γρήγορο παγωτό με υπέροχα έντονη γεύση φράουλας, το οποίο κυρίως δεν χρειάζεται παγωτομηχανή

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
2 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 6€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 12 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβετε τις φράουλες στη μέση και τις βάζετε τη μία δίπλα στην άλλη σε ένα σκεύος στην κατάψυξη, να παγώσουν για τουλάχιστον 2 ώρες.


2. Βγάζετε τις φράουλες από την κατάψυξη και τις ρίχνετε στον κάδο του μπλέντερ, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα για 3 – 4 λεπτά. Μεταφέρετε το παγωτό σε μπολάκια, πασπαλίζετε με φύλλα βασιλικού και σερβίρετε το παγωτό αμέσως.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αυτό το παγωτό, επειδή δεν έχει κάτι να το σταθεροποιεί(όπως αυγά), πρέπει να καταναλώνεται απευθείας. Κάντε όση ποσότητα παγωτού μπορείτε να καταναλώσετε μέσα σε 2 ώρες. Μπορείτε να το φτιάξετε και με ροδάκινα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template