Logo

pogoto-banofee top

Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων μετατρέπεται σε ένα εκπληκτικό παγωτό

ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΟΦΙ ME ΜΠΙΣΚΟΤΑ

pogoto-banofee top

Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων μετατρέπεται σε ένα εκπληκτικό παγωτό

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
3 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 15€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 8 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε μια κατσαρόλα με νερό βράζετε το ζαχαρούχο γάλα, μέσα στη συσκευασία του, για περίπου για 2 ώρες μέχρι να γίνει καραμέλα.


2. Ρίχνετε τη φυτική σαντιγί στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει και τη βάζετε σε ένα κορνέ με μύτη αστέρι και το τοποθετείτε στο ψυγείο.


3. Λιώνετε τις μπανάνες με ένα πιρούνι σε ένα μπολ, προσθέτετε την καραμέλα και το γάλα και τα χτυπάτε πολύ καλά με το μίξερ χειρός. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη για 4 ώρες.


4. Βγάζετε το παγωτό από το ψυγείο. Μοιράζετε σε 10 βαζάκια ή ποτήρια τα τριμμένα μπισκότα, βάζετε λίγες φέτες μπανάνας. Απλώνετε στην επιφάνεια το παγωτό μπανάνα και γεμίζετε τα βαζάκια με ροζέτες από τη σαντιγί. Πασπαλίζετε με λίγο κακάο, γαρνίρετε με φέτες μπανάνας και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μπισκότα κανέλας ή βουτύρου.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template