Για 8 άτομα ()
1. Πλένετε και σκουπίζετε καλά το κρέας. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνετε τη μουστάρδα και το μέλι και τα ανακατεύετε. Αλείφετε με το μείγμα της μουστάρδα καλά το κρέας και από τις δύο πλευρές. Αλατοπιπερώνετε καλά και από τις δύο πλευρές. Τυλίγετε σε ρολό και το δένετε με μαγειρικό σπάγκο. Τοποθετείτε το κρέας σε μια γάστρα.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της σάλτσας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Περιχύνετε το κρέας με τη σάλτσα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 150 βαθμούς με σκεπασμένη τη γάστρα, για 2 ώρες, περιχύνοντας κατά διαστήματα το κρέας με τους ζωμούς του ταψιού.
3. Στη συνέχεια ξεσκεπάζετε τη γάστρα αυξάνετε τη θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψήνετε για μια ώρα ακόμα, γυρνώντας το κρέας ώστε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σερβίρετε ζεστό.
Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε στην γάστρα και πατάτες.