Για 4 άτομα ()
1. Αδειάζετε το περιεχόμενο από το φακελάκι σε ένα μπολ
2. Προσθέτετε 100ml χλιαρό νερό
3. Ανακατεύετε καλά και περιμένετε για 2 λεπτά
4. Το μείγμα του πουρέ είναι έτοιμο
5. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο .Βάζετε σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο το ελαιόλαδο και ρίχνετε τα μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες ,το σκόρδο τα μπαχάρι και τους σπόρους κόλιανδρου. Προσθέτετε το μπαλσάμικο.
6. Ανακατεύετε απαλά με μια ξύλινη κουτάλα. Κλείνετε με το καπάκι και τα μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 10΄μεχρι τα μανιτάρια να αρχίσουν να καραμελώνουν.
7. Ψιλοκόβετε εν τω μεταξύ το δυόσμο το φασκόμηλο και τον μαϊντανό .Μόλις τα μανιτάρια αρχίσουν να καραμελώνουν προσθέτετε τα μυρωδικά (κρατάτε λίγο μαϊντανό και φασκόμηλο για το γαρνίρισμα )Τα μαγειρεύετε γι αλλά 5’ μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και αλατοπιπερώνετε.
8. Τοποθετείτε τον πουρέ σε ένα πιάτο και περιχύνετε με τα καραμελωμένα μανιτάρια