Για 2 άτομα ()
1. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα σουρώστε τα.
2. Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το σκόρδο και ανακατεύετε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε μέσα τις ντομάτες, τα μπρόκολα, την πράσινη πιπεριά και τα καρυκεύματα. Φέρτε τα σε σημείο βρασμού. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία και σιγοβράστε, χωρίς να σκεπάσετε, για 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
3. Ενώστε σε μια πιατέλα τα ζυμαρικά με τα λαχανικά και πασπαλίστε τα με το τυρί.