Για 2 άτομα ()
1. Σε ένα βαθύ τηγάνι , ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρά το πράσο, το μάραθο και το αποξηραμένο κρεμμύδι .
2. Ρίχνετε τα σέσκουλα, τα φύλλα δάφνης μισό ποτήρι νερό και ανακατεύετε έως να μαραθούν. Τελευταία ρίχνετε τα λουκάνικα fuet Eurodiet , αφήνετε να ψηθούν για 6-7
και σβήνετε με το λεμόνι.
3. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε.
Μπορείτε αν θέλετε αντί για σέσκουλα, να χρησιμοποιήσετε σπανάκι ή μαρούλια στην ίδια ποσότητα.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την μέθοδο Eurodiet, μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiet.gr